Skocz do zawartości

Audi Klub Podkarpacie używa ciasteczek. Tutaj dowiesz się czym są. Aby zaknąć tą wiadomość kliknij:    Akceptuję ciasteczka


Tanie części samochodowe do Audi w iParts.pl


Użytkowników którzy posiadali konta na starym systemie, prosimy o skorzystanie z opcji przywracania hasła żeby nie dublować sobie kont.


Symphony a wyjście na dodatkowy wzmacniacz


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ziomuś

Ziomuś

    Administrator

  • Administracja
  • 3802 postów
  • SkądRzeszów
  • Model:Audi A6 C5
  • Silnik:2,7 BiT AJK

Napisano 20 styczeń 2014 - 19:42

Czy da się jakoś do radia Symphony podpiąć wyjście na dodatkowy subwofer?

Bo kostki są tylko ori i nei ma żadnych chinch :-/

Dołączona grafika

www.BizzWeb.pl- Strony internetowe, grafika komputerowa!


#2 bruno

bruno

    Moderator

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 804 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 styczeń 2014 - 20:47

Dragon, można o takie coś http://allegro.pl/mi...3820595395.html
i flaszka za to :mrgreen:

bruno@audipodkarpacie.pl


#3 Ziomuś

Ziomuś

    Administrator

  • Administracja
  • 3802 postów
  • SkądRzeszów
  • Model:Audi A6 C5
  • Silnik:2,7 BiT AJK

Napisano 20 styczeń 2014 - 21:00

No to teraz pytanie zasadnicze. Gdzie ja to mam wpiąć skoro wyjście na wzmacniacz ori mam w tym samym miejscu gdzie mam wpiąć tą przejściówkę? :-P

www.BizzWeb.pl- Strony internetowe, grafika komputerowa!


#4 bruno

bruno

    Moderator

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 804 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 styczeń 2014 - 21:24

Dragon, lutownica i jedziesz na suba też idzie tylko sygnał bo on ma wbudowany wzmacniacz ;-) dolutujesz sobie wyjścia i bedzie działało

bruno@audipodkarpacie.pl


#5 Ziomuś

Ziomuś

    Administrator

  • Administracja
  • 3802 postów
  • SkądRzeszów
  • Model:Audi A6 C5
  • Silnik:2,7 BiT AJK

Napisano 20 styczeń 2014 - 21:35

Hmmmm chyab tak trzeba będzie zrobić. Na razie muszę zdobyć kod do radia :-/ Oragnia ktoś rozkodowywanie przez numery seryjne czy jakoś tak? Albo zna ktoś kogoś?

www.BizzWeb.pl- Strony internetowe, grafika komputerowa!


#6 bruno

bruno

    Moderator

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 804 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 styczeń 2014 - 21:37

Oragnia ktoś rozkodowywanie przez numery seryjne czy jakoś tak? Albo zna ktoś kogoś?

jedz do sklepu ELEKTRONIKA koło zapory i za 50zł rozkodowują ;-)

bruno@audipodkarpacie.pl


#7 kleryk

kleryk

    Wtajemniczony

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 247 postów
  • SkądMielec

Napisano 20 styczeń 2014 - 21:54

Tylko że jak się wepniesz nie bedzie grało w tylnych głośnikach.
www.vag-podkarpacie.pl

#8 Ziomuś

Ziomuś

    Administrator

  • Administracja
  • 3802 postów
  • SkądRzeszów
  • Model:Audi A6 C5
  • Silnik:2,7 BiT AJK

Napisano 20 styczeń 2014 - 21:57

Tylko że jak się wepniesz nie bedzie grało w tylnych głośnikach.

Jak dolutuje kable to nie będzie grało?

www.BizzWeb.pl- Strony internetowe, grafika komputerowa!


#9 bruno

bruno

    Moderator

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 804 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 styczeń 2014 - 22:20

bedzie grało bo tylko się dopniesz do ori instalacji

bruno@audipodkarpacie.pl


#10 kleryk

kleryk

    Wtajemniczony

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 247 postów
  • SkądMielec

Napisano 20 styczeń 2014 - 22:34

Jak sie dopnie to tak. Ja miałem na myśli tą przejściówkę na chinche.
www.vag-podkarpacie.pl

#11 bruno

bruno

    Moderator

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 804 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 styczeń 2014 - 23:25

kleryk, czytamy ze zrozumieniem :-P

bruno@audipodkarpacie.pl





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych